Vloeren (microcement-beton)

Van der Heu heeft ruime ervaring in het leggen van vloeren

DIENSTENVloer leggen door Van der Heu

Van der Heu heeft ruime ervaring in het leggen van vloeren. Door zijn 25-jarig bestaan heeft het bedrijf een grote groep vaste klanten en gevarieerde vloeren geleverd. Wij werken uitsluitend met goed materiaal. Daarom is Van der Heu in de loop van de jaren gespecialiseerd geraakt in microcement en microbeton vloeren.Wat is microcement?

Microcement en microbeton zijn een type stucwerk wat aangebracht wordt op zowel vloeren als wanden. Ideaal voor een strak uiterlijk. Microcement en microbeton is uitermate geschikt voor de industriële woontrend. Microbeton is wat harder en is tussen de zes en acht millimeter dik
ONS WERKWat voor voordelen levert dit u op?

Het investeren in een gietvloer levert u een hoop voordelen op. Hieronder hebben wij een aantal uitgewerkt:


  • Vloeren van microcement of -beton gaan erg lang mee! Als de vloer is opgeleverd heb je hier niet heel veel omkijken naar! Het is namelijk sterk en kan wel tegen een stootje.

  • Deze vloeren zijn naadloos en makkelijk schoon te maken
Zo gaat Van der Heu te werk

Een eerste kennismaking vinden wij ontzettend belangrijk. Zo weten wij wat uw wensen zijn en wat er gerealiseerd moet worden. Gedurende het hele traject communiceren wij dan ook doorlopend met u. Wat voor kleur wilt u? Van der Heu maakt zowel eentonige kleuren als patronen van betonvloer.
VEEL GESTELDE VRAGEN


Rekent Van der Heu kosten voor het maken van een offerte?
Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.
Heeft Van der Heu ruimte in de planning om werk aan te nemen?
Wanneer er overeenstemming is over de uit te voeren werkzaamheden worden deze naar uw wens ingepland. Als de door u gewenste planning niet haalbaar is, geven wij dit voor het maken van de offerte aan.
Moet ik bij Van der Heu een aanbetaling doen?
Dit is niet nodig, u betaalt naar rato van de vorderingen van het project.
Hoe gaat Van der Heu om met veiligheid?
Als aannemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Doorlopend vindt er vanuit onszelf controle plaats om een zo hoog mogelijke veiligheid te waarborgen.
Voert Van der Heu ook kleine werkzaamheden uit?
Zelfs de kleinste reparatie voeren wij graag voor u uit. Voor aanvang zal een vakman altijd de werkzaamheden beoordelen, om optimaal resultaat te garanderen.
Is Van der Heu door heel het land actief?
Van der Heu komt zelf uit Lelystad, maar voert werkzaamheden uit door heel Nederland en zelfs Europa.Van der Heu en vloeren

Vul uw gegevens in het contactformulier, laat een berichtje achter of bel ons en wij horen graag uw wensen tegemoet. Zo weet u wat wij voor u kunnen betekenen.

Contactgegevens:
Adres:
Verlaatweg 50c

Postcode & Woonplaats:
8243 PS Lelystad

Mobiel:
06-16483794

E-mail:
contact@vanderheu.eu

Contact opnemen