Timmerwerk

Ruim 25 jaar ervaring in allround timmerwerk

DIENSTENTimmerwerk uitbesteden? Van der Heu denkt met je mee!

Van der Heu heeft al 25 jaar lang allround timmerwerk in Nederland/Europa uitgevoerd. Alles wat van hout is of van hout kan worden gemaakt pakken wij op. Van der Heu heeft door zijn jarenlange ervaring de nodige expertise. Zo kunnen wij alles aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van je nieuwe dakkapel van hardglas, het uitbouwen van een veranda en het timmeren van een houten deur.De werkwijze van Van der Heu

Vooraf maken wij kennis met elkaar en horen wij graag van u wat uw wensen zijn. Vervolgens bestuderen wij de bestekken, bouwplannen en schetsen voordat wij aan de slag gaan. Tijdens de voorbereiding doen wij een bouwinspectie. Hierbij kijkt Van der Heu naar eventuele gebreken en de huidige staat. Voldoet het object wel aan de huidige normen? Wij meten de klus op en gaan vervolgens voor u aan de slag. Van der Heu vindt het belangrijk om doorlopend in contact te blijven met de klant en met u mee te denken. Wij doen pas de oplevering wanneer u hebt aangegeven dat u tevreden bent. Hierdoor hebben wij een breed pallet aan vaste klanten!
De werkwijze van Van der Heu

Van der Heu wilt u op weg helpen naar een goede afwerking van uw klus. Daarom bespreken wij tijdens de inventarisatie het volgende:


  • Tijdens de bespreking maakt de timmerman samen met u het timmerwerk zo concreet mogelijk. Welke materialen wilt u? Wat zijn de afmetingen? Uiteraard bespreken wij ook de termijn van het timmerwerk. Dit zetten wij dan ook voor u op papier. Zo staat u in uw recht bij onze timmerwerk bv!

  • Wij bieden u een redelijke offerte aan. De belangrijkste voorwaarden bespreken wij met u, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

  • Wij staan altijd open voor verdere afspraken. Ook dit zetten wij op papier. U wilt natuurlijk lang genieten van de afwerking en Van der Heu denkt dus graag met u mee!

VEEL GESTELDE VRAGEN


Rekent Van der Heu kosten voor het maken van een offerte?
Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.
Heeft Van der Heu ruimte in de planning om werk aan te nemen?
Wanneer er overeenstemming is over de uit te voeren werkzaamheden worden deze naar uw wens ingepland. Als de door u gewenste planning niet haalbaar is, geven wij dit voor het maken van de offerte aan.
Moet ik bij Van der Heu een aanbetaling doen?
Dit is niet nodig, u betaalt naar rato van de vorderingen van het project.
Hoe gaat Van der Heu om met veiligheid?
Als aannemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Doorlopend vindt er vanuit onszelf controle plaats om een zo hoog mogelijke veiligheid te waarborgen.
Voert Van der Heu ook kleine werkzaamheden uit?
Zelfs de kleinste reparatie voeren wij graag voor u uit. Voor aanvang zal een vakman altijd de werkzaamheden beoordelen, om optimaal resultaat te garanderen.
Is Van der Heu door heel het land actief?
Van der Heu komt zelf uit Lelystad, maar voert werkzaamheden uit door heel Nederland en zelfs Europa.Timmerwerk bij Van der Heu

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij horen graag uw wensen en lichten tevens toe wat Van der Heu hierin voor u kan betekenen.

Contactgegevens:
Adres:
Verlaatweg 50c

Postcode & Woonplaats:
8243 PS Lelystad

Mobiel:
06-16483794

E-mail:
contact@vanderheu.eu

Contact opnemen