Schilderwerk

Ruim 25 jaar ervaring in allround schilderwerk

Heb je schilderwerk? Dit kan Van der Heu voor jou betekenen

Schilderwerk uitbesteden aan Van der Heu loont zeker. Van der Heu heeft namelijk 25 jaar ervaring in schilderen Nederland/Europa. Binnen- of buitenschilderwerk van uw woning, zoals het schilderen van alle tuinmeubelen, tot het sauzen van het plafond: voor alle werk met verf kunt u bij ons terecht. Van der Heu is pas klaar met de oplevering als u tevreden bent. Hierdoor hebben wij een groot portfolio aan vaste klanten opgebouwd!Zo gaat Van der Heu te werk

Kozijnen, deuren en muren horen om de vijf jaar een nieuwe verflaag te krijgen. Het is belangrijk te investeren in goed schilderwerk. Je woning wordt er fraaier op en stijgt gelijk in woningwaarde. Dit is tegenwoordig, zeker als je in de buurt van Amsterdam woont, mooi meegenomen! Van der Heu kiest uitsluitend voor goede kwaliteit verf. Ook dit stemmen wij af voordat we aan de slag gaan. Dat betekent dat u na de oplevering minimaal vijf jaar vooruit kunt en het verf in die jaren weersbestendig is.
Hier moet u vooraf op letten

Heeft het houtwerk nieuwe verf nodig? Naar wens kunnen wij bijvoorbeeld met u meekijken voor aangetast hout. Deze lossen wij op met vervangingen of epoxyhars. Dit materiaal dient als lijm en heelt het hout. Ook epoxy is weersbestendig.
Van der Heu kijkt zowel naar de bouwstaat aan de binnen- en buitenkant van het huis. Wanneer er aan de binnenkant gebreken zijn heeft dat zijn consequenties voor buiten. Als er bijvoorbeeld vochtproblemen binnen zijn tast dit het houtwerk aan de buitenkant aan.
BTW-korting op schilderwerk in 2019

In 2019 kunt u profiteren van de kosten op het schilderen. Voor 2019 geldt namelijk een korting op het onderhoud van uw woning ouder dan 2 jaar. Zo betaal je dit jaar 9% BTW. Dat scheelt weer 12% extra in uw portemonnee. Door de scherpe tarieven van Van der Heu en het lage BTW-tarief bent u bij ons zeer voordelig uit!
VEEL GESTELDE VRAGEN


Rekent Van der Heu kosten voor het maken van een offerte?
Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.
Heeft Van der Heu ruimte in de planning om werk aan te nemen?
Wanneer er overeenstemming is over de uit te voeren werkzaamheden worden deze naar uw wens ingepland. Als de door u gewenste planning niet haalbaar is, geven wij dit voor het maken van de offerte aan.
Moet ik bij Van der Heu een aanbetaling doen?
Dit is niet nodig, u betaalt naar rato van de vorderingen van het project.
Hoe gaat Van der Heu om met veiligheid?
Als aannemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Doorlopend vindt er vanuit onszelf controle plaats om een zo hoog mogelijke veiligheid te waarborgen.
Voert Van der Heu ook kleine werkzaamheden uit?
Zelfs de kleinste reparatie voeren wij graag voor u uit. Voor aanvang zal een vakman altijd de werkzaamheden beoordelen, om optimaal resultaat te garanderen.
Is Van der Heu door heel het land actief?
Van der Heu komt zelf uit Lelystad, maar voert werkzaamheden uit door heel Nederland en zelfs Europa.Wat Van der Heu voor jouw schilderwerk kan betekenen

Wilt u het schilderen uitbesteden? Bespreek uw wensen bij Van der Heu en neem via de telefoon, e-mail of het formulier contact met ons op!

Contactgegevens:
Adres:
Verlaatweg 50c

Postcode & Woonplaats:
8243 PS Lelystad

Mobiel:
06-16483794

E-mail:
contact@vanderheu.eu

Contact opnemen