Meubels op maat

Ruim 25 jaar ervaring in het maken van meubels op maat

DIENSTENOp maat gemaakte meubels door Van der Heu

In zijn 25 jaar bestaan heeft Van der Heu veel meubels op maat gemaakt. Hierdoor heeft Van der Heu bv veel expertise in huis. Door de jaren heen weten wij dat juist bij gepersonaliseerde meubels, communicatie dé sleutel is tot een succesvolle oplevering. Daarom hebben wij een goede naam opgebouwd.

In de winkels heb je geen meubels die op maat zijn gemaakt. De keuze uit kleuren is vaak maar beperkt en eventuele kleine veranderingen zijn niet mogelijk. Daardoor kan het een flinke zoektocht zijn naar je ideale meubel. Van de Heu denkt graag met je mee om je interieur volledig naar wens in te richten. Zo kijken wij mee naar het interieur. Wordt er bijvoorbeeld wel rekening gehouden met de loopruimte rondom de nieuwe bank? Hoe stevig wilt u uw nieuwe bank hebben? En hoe is de lichtinval in de kamer? Zomaar wat vragen waar u misschien in eerste instantie nog niet aan gedacht heeft en wij u daarin wilt ontzorgen.Hoe gaan wij te werk?

Van der Heu heeft in de loop van de jaren uiteenlopende opdrachten in de interieurbouw gekregen. Denk hierbij aan decoratief stucwerk, handgemaakte meubels en meer. Al onze meubels worden van het begin tot het eind zelf met de hand gemaakt en afgewerkt. Hierbij is uw wens natuurlijk belangrijk. Wilt u bijvoorbeeld een compleet nieuwe houten kast, al uw meubels in uw huis opknappen of uw antieke meubels restaureren? In 25 jaar hebben wij een breed portfolio in al deze categorieën opgeleverd, waardoor wij weten wat we doen.

Allereerst maken wij kort kennis met elkaar. Daarin wordt uw wens besproken. Dit mondt uit in een ontwerp, die wij gezamenlijk met een vrijblijvende offerte naar u toesturen. Hierbij heeft u de mogelijkheid om uit alle RAL kleuren te kiezen.
ONS WERK

VEEL GESTELDE VRAGEN


Rekent Van der Heu kosten voor het maken van een offerte?
Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.
Heeft Van der Heu ruimte in de planning om werk aan te nemen?
Wanneer er overeenstemming is over de uit te voeren werkzaamheden worden deze naar uw wens ingepland. Als de door u gewenste planning niet haalbaar is, geven wij dit voor het maken van de offerte aan.
Moet ik bij Van der Heu een aanbetaling doen?
Dit is niet nodig, u betaalt naar rato van de vorderingen van het project.
Hoe gaat Van der Heu om met veiligheid?
Als aannemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Doorlopend vindt er vanuit onszelf controle plaats om een zo hoog mogelijke veiligheid te waarborgen.
Voert Van der Heu ook kleine werkzaamheden uit?
Zelfs de kleinste reparatie voeren wij graag voor u uit. Voor aanvang zal een vakman altijd de werkzaamheden beoordelen, om optimaal resultaat te garanderen.
Is Van der Heu door heel het land actief?
Van der Heu komt zelf uit Lelystad, maar voert werkzaamheden uit door heel Nederland en zelfs Europa.Wat kan Van der Heu voor uw meubels betekenen?

Aangezien iedere wens om een andere invulling vraagt staat uw wens centraal. Door uw contactgegevens achter te laten, ons te e-mailen of even te bellen geven wij antwoord op al uw vragen en maken wij een grove inschatting van de kosten.

Contactgegevens:
Adres:
Verlaatweg 50c

Postcode & Woonplaats:
8243 PS Lelystad

Mobiel:
06-16483794

E-mail:
contact@vanderheu.eu

Contact opnemen