Decoratief stucwerk

Ruim 25 jaar ervaring in het stucwerk

DIENSTENDecoratief stucwerk bij Van der Heu

Van der Heu heeft 25 jaar lang ervaring in het stucwerk. Of het nou een afwerklaag is op de muren, wanden of het stucwerk schilderen; door onze jarenlange ervaring hebben wij diverse opdracht gekregen. Van der Heu is namelijk pas klaar als u tevreden bent. Daarom hebben wij een groot aantal vaste klanten in het decoratief stucwerk.Hoe gaat Van der Heu te werk?

Van der Heu vindt het belangrijk om een goede band met u op te bouwen. Daarom maken we graag kennis met u en luisteren wij graag naar uw wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag. Het oppervlak wordt schoongemaakt en het behang wordt eventueel verwijderd. Vervolgens gaan wij de ondergrond voorstrijken met een voorstrijkmiddel om een goede hechting te garanderen. Daarna gebruiken wij het microcement van onze leverancier uit Spanje, dit wordt op kleur geleverd. Het microcement wordt aangebracht in twee lagen. En daarna afgewerkt met 2 lage sealer. Eventueel met nog een extra laag Wax.

Van der Heu is gespecialiseerd in decoratief stucwerk en maakt zowel klassiek als modern stucwerk. Hiervoor gebruiken wij zowel microcement als microbeton. Microcement en -beton zijn krasbestendig, door een hoog korrelgehalte. Dit materiaal is geschikt op haast iedere ondergrond, zoals hout en beton. Verder is het waterbestendig. Zo is het cement ook aan te brengen in je badkamer en heeft het een naadloze afwerking. Niet voor niets komt dit materiaal steeds vaker in Nederland terug!

Buiten microcement en microbeton zijn wij ook gespecialiseerd in marmerstuc (marmorino)
Dit product wordt al eeuwen gebruikt in Zuid Europa bv in Spanje en Italië. Marmerstuc wordt voornamelijk aangebracht op wanden en plafonds. Het geeft uw wanden of plafonds de look van gepolijst marmer. Dit product is niet geschikt voor natte ruimtes.
ONS WERKDecoratieve patronen

Van der Heu heeft fraaie stucwerk afgeleverd. De patronen en structuur in microcement, microbeton en marmerstuc worden bepaald door de manier van appliceren. Op deze manier worden aqua’s ofwel wateren gecreëerd. Hetzelfde wat u terugvind in een marmerblad of –wand. U kunt zelf bepalen hoe druk of rustig u de wand wilt laten ogen.
VEEL GESTELDE VRAGEN


Rekent Van der Heu kosten voor het maken van een offerte?
Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.
Heeft Van der Heu ruimte in de planning om werk aan te nemen?
Wanneer er overeenstemming is over de uit te voeren werkzaamheden worden deze naar uw wens ingepland. Als de door u gewenste planning niet haalbaar is, geven wij dit voor het maken van de offerte aan.
Moet ik bij Van der Heu een aanbetaling doen?
Dit is niet nodig, u betaalt naar rato van de vorderingen van het project.
Hoe gaat Van der Heu om met veiligheid?
Als aannemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Doorlopend vindt er vanuit onszelf controle plaats om een zo hoog mogelijke veiligheid te waarborgen.
Voert Van der Heu ook kleine werkzaamheden uit?
Zelfs de kleinste reparatie voeren wij graag voor u uit. Voor aanvang zal een vakman altijd de werkzaamheden beoordelen, om optimaal resultaat te garanderen.
Is Van der Heu door heel het land actief?
Van der Heu komt zelf uit Lelystad, maar voert werkzaamheden uit door heel Nederland en zelfs Europa.Wat kan Van der Heu voor u betekenen?

Laat uw gegevens achter in het contactformulier, mail ons of bel ons gewoon op. Tijdens de eerste kennismaking horen wij graag uw wensen en vertellen wij graag wat Van der Heu voor u kan betekenen.

Contactgegevens:
Adres:
Verlaatweg 50c

Postcode & Woonplaats:
8243 PS Lelystad

Mobiel:
06-16483794

E-mail:
contact@vanderheu.eu

Contact opnemen