Betonlook

Van der Heu is al 25 jaar gespecialiseerd in de betonbouw

Een nieuwe ‘betonlook’ door Van der Heu

Wil je een nieuwe schuur plaatsen? Of zelfs een zwembad aanleggen? Van der Heu is al 25 jaar gespecialiseerd in de betonbouw. Door de jarenlange ervaring in beton weten wij hoe je een goede fundering moet aanleggen. Zo komt u niet voor verzakkingen te staan! Een kleine fundering maken kunt u wellicht zelf, maar voor een grote oppervlakte zijn wij van toegevoegde waarde.Zo ontzorgen wij u

Allereerst houden wij nauw contact met u. In de eerste fase vindt er een grondige inventarisatie plaats. Van welke materialen dient het object gemaakt te worden? En hoe gaat het met de krachtverdeling zitten? Na het gesprek en ontwerp krijgen wij een helder beeld. Ook de ondergrond is belangrijk. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit kei of een stevige zandlaag. Hierdoor komt echt maatwerk bij kijken. Per vraagstuk berekenen wij eerst hoeveel fundering er gemaakt moet worden. Aan de hand van deze berekening maken wij een fundering op palen.

Voordat dat je de nieuwe ‘betonlook’ ziet moeten er enkele voorbereidingen worden getroffen. Ook hierbij communiceren wij helder, zodat u zo min mogelijk last van de verbouwing krijgt. Na het uitgraven vullen wij de plek met kiezel en zand, zodat u geen last gaat krijgen van opkomend vocht. Vervolgens bekist Van der Heu het oppervlak met hout, staal of kunststof. Hierdoor blijft het vloeibare beton op zijn plaatst tijdens het storten. Voor een grote fundering gebruiken wij verse beton. In deze fase gaan wij secuur te werk. Het egaliseren van het materiaal voorkomt eventuele hobbels. Tot slot doen wij aan nazorg. Van der Heu houdt het beton tijdens de verharding wat nat, zodat het niet te snel uitdroogt. Wij verwijderen de bekisting en de fundering is helemaal klaar voor jouw project.
ONS WERK

VEEL GESTELDE VRAGEN


Rekent Van der Heu kosten voor het maken van een offerte?
Nee, een offerte is bij ons altijd vrijblijvend.
Heeft Van der Heu ruimte in de planning om werk aan te nemen?
Wanneer er overeenstemming is over de uit te voeren werkzaamheden worden deze naar uw wens ingepland. Als de door u gewenste planning niet haalbaar is, geven wij dit voor het maken van de offerte aan.
Moet ik bij Van der Heu een aanbetaling doen?
Dit is niet nodig, u betaalt naar rato van de vorderingen van het project.
Hoe gaat Van der Heu om met veiligheid?
Als aannemer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben wij dit hoog in het vaandel staan. Doorlopend vindt er vanuit onszelf controle plaats om een zo hoog mogelijke veiligheid te waarborgen.
Voert Van der Heu ook kleine werkzaamheden uit?
Zelfs de kleinste reparatie voeren wij graag voor u uit. Voor aanvang zal een vakman altijd de werkzaamheden beoordelen, om optimaal resultaat te garanderen.
Is Van der Heu door heel het land actief?
Van der Heu komt zelf uit Lelystad, maar voert werkzaamheden uit door heel Nederland en zelfs Europa.Wat kan Van der Heu voor je ‘betonlook’ betekenen?

Heeft u vragen, opmerkingen of interesse? U kunt ons e-mailen, bellen en uw contactgegevens achter laten. Vervolgens laat Van der Heu u weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Contactgegevens:
Adres:
Verlaatweg 50c

Postcode & Woonplaats:
8243 PS Lelystad

Mobiel:
06-16483794

E-mail:
contact@vanderheu.eu

Contact opnemenNaam


Email


Telefoonnummer


Bericht


Gefeliciteerd uw bericht is succesvol verzonden!
Error, probeer het laten nog eens. Uw bericht is niet verzonden.